stationshusen2160x12002

Knapp

stationshusen

Från gammalt till nytt med ett helt nytt stadskvarter

Att byta redan inbyggda känslor på en plats kräver en långsiktig plan

line-red

Tjänst

Property Branding 

Uppdragsgivare

SigtunaHem

Utmaning

Sätuna torg i Märsta har länge varit en oslipad diamant. Platsen har kantats av tomma och äldre bostäder och lokaler trots att det är en välbesökt plats intill tågstationen. Vår uppdragsgivare ville även bygga både bostadsrätter och hyresrätter.

Lösning

Önskan var att starta från ett blankt papper och attrahera människor till en plats som var känd sedan tidigare är svårt. Det kräver en strategi från grunden och något att bygga platsen på och kring. Vi skapade en strategi som grundar sig i vad platsen varit, ska bli och människorna i området. Vi tog fram platsens namn, grafisk profil med tillhörande logotyp samt digitala kanaler och startade arbetet med på-platskommunikation.

Resultat

Namnet och strategin gillas av alla inblandade parter och nu har SigtunaHem grunderna för kommande utveckling av platsen. 

combined-shape
GettyImages-496448435
1340×11264

”I samarbetet vi hade med Property Passion gällande Stationshusen har vi bara gott att säga, både när det gäller strategier, kommunikation, grafisk profil och genomförande. Mycket härliga dialoger och idéer som vi har förverkligat och driver nu vidare. En kemi som stämde och där återkoppling aldrig var långt borta.”

Katarina Karlsson – Kommunikatör SigtunaHem

1340×1126
stationshusen_
2160×6002

Relaterade projekt

20 januari, 2022

Kvarter Segerdahl

Pusselbiten som länkar samma Knivstas stadskärna
13 januari, 2022

Bolidentriangeln

Kommersiellt fastighetskluster
6 december, 2021

OBOS Sverige

Kartlägg projektet med microläges-analys!