Kontakta oss

Funderar du på om vi kan hjälpa dig? Söker du jobb hos oss? Vill du bli en del av kreatörsfamiljen?

line-peach

Kontakta oss

070-370 22 51

Mail

STOCKHOLM

Arena Skrapan

Götgatan 78

Följ oss

Jobba hos oss

Anställning & kreatörsfamiljen

Läs mer

GÖTEBORG

Arena Nordstan

Götgatan 15

Kontakta oss

combined-shape-footer

Lär känna teamet

anna

Anna Blank (Stockholm)

Anna Blank

Visste du att min första affärsidé handlade om automatisering men med apor istället för robotar. AB AB APA skulle företaget heta. Efter mina initialer, aktiebolag och så de stackars arbetarna. Vill poängtera att jag är djurvän och inte särskilt arbetsskygg. Alla har en siffra som man känner lite starkare för mig är den siffran 3. Min passion i livet är relationer, människor och frihet på olika sätt.

Angelica

Angelica Lindgren

Angelica Lindgren

Visste du att jag har klivit upp i boxningsringen mot en obesegrad världsmästare, att min favoritsiffra är 24 och att jag har en passion för utmaningar. Jag säger aldrig nej till nya upplevelser och letar ständigt efter nya saker att prova på och lära mig.

_Malin2

Malin Andersson

Malin Andersson

Visste du att jag har hoppat fallskärm över Australiens kust, slängt mig ut från 104 meter höjd och varit med i en musikvideo. Och som gammal fotbollsspelare som jag är så har mitt turnummer blivit nummer 2. Min passion här i livet är att skapa, allt från relationer till saker och ting som gör mig eller någon annan glad.

Sofia

Sofia Attling

Sofia Attling

Visste du att jag bodde i Barcelona under ett fantastiskt år, gjorde mitt bästa att anamma kulturen och enbart umgås med spansktalande. Så här 20 år senare är jag grym på att säga hej och fråga hur du mår! Till skillnad från mina kära kollegor har jag ingen favoritsiffra utan jag älskar alla siffror.

Marika

Marika Williams

Marika Williams

Visste du att jag har bott på 31:a våningen i Hong Kong. Men egentligen var det faktiskt våning 28. I Kina anses siffran 4 nämligen vara otursam och därför fanns inte våning 4, 14 & 24 i huset. För mig är dock 4 mer en tursiffra som jag har burit på fotbollströjan en gång i tiden. Att bli berikad med nya intryck, insikter och upplevelser, genom resor, möten, aktiviteter och lärande - det är min passion.

CharlottaSahlin

Charlotta Sahlin (Göteborg)

Charlotta Sahlin

Visste du att mitt andra hem finns i Spanien och jag har anordnat mässor i 16 länder och flera världsdelar. Mina favoritsiffror är flera, 3, 5, 7 och 9. Och nummer 24. Varför välja en? Min passion är havet. Det är den bästa arenan för härliga möten och umgänge, roliga aktiviteter & utmaningar och för den goda maten det ger.

kreatorsfamiljen3

Kreatörsfamiljen

Kreatörsfamiljen

Våra projektledare samarbetar med vårt stora nätverk av duktiga experter inom fastighets- och kommunikationsbranschen. Hittar du inte den du söker på den här sidan kan du kontakta någon av oss projektledare så hjälper vi dig rätt.

Följ oss på Instagram

Vill du få en inblick i vår roliga vardag på Property Passion? Följ oss på Instagram