start-hero

Jobba med oss

We have property passion, do you?

We have passion

Vi har ett kall. Vi utvecklar fastighetsbranschens sätt att kommunicera på alla nivåer. Strategiskt. Kreativt. Operativt. Det är vårt bidrag till att skapa platser där människor vill vara. Och på så sätt göra världen till en lite bättre plats. We have Property Passion. Do you?

We have heart

Hos oss jobbar snälla människor som bryr sig om varandra. Vi värderar stort ansvarstagande och lika mycket teamkänsla och stöd. Som kollegor ställer vi upp för varandra, vi vågar vara ärliga och bryr oss om varandras hälsa. För att kunna göra ett bra jobb kommer välmående först. Vi litar på varandra, ger stort förtroende och frihet för att varje person ska ha en bra balans i livet.

Mönster
linear gradient bakgrundsfärg

Spontanansökan

Vi letar efter alltid efter nya grymma kollegor och vassa kreatörer.

Perks

Frihet under ansvar, på riktigt

Balans i och utanför jobb är grunden i allt vi gör. Vi är alla självdrivna och tar stort ansvar, vilket också innebär att var och en bestämmer helt över sin egen tid för att på bästa sätt kunna leverera fantastiska projekt och samtidigt ha tid för att träna och umgås med vänner och familj.

Härliga och stöttande kollegor.

Även fast vi alla driver våra egna projekt står teamwork och gemenskap alltid i centrum. Vi är personliga, skrattar ihop och stöttar varandra i alla lägen. Vi ser alltid till att äta torsdagslunch ihop och arrangera något event eller get together tillsammans med hela Kreatörsfamiljen flera gånger per år.

Utveckling, både som individ och företag.

Roligt nog har vi spännande uppdrag, trevliga kunder och många förfrågningar på ingång. Vi satsar på att växa mer som företag och vi vet med oss att det är människorna i företaget som skapar tillväxt. Vi ser därmed att du som individ alltid har möjlighet att vara med och påverka, både din egen utveckling och därmed även företagets. På så sätt växer vi tillsammans.

Mönster
start-4
start-3

Kreatörsfamiljen - vårt nätverk

Vill du jobba med kommunikation och med fastighetsbranschen tillsammans med ett skönt gäng? När du blir en del av vårt nätverk finns många fördelar!

projektledningen

Du jobbar med det du är bäst på och det du tycker är roligt.

Det andra lämnar du över till någon annan av oss.

Vi jobbar i molnet. Du väljer själv din arbetsplats.

Vill du så sitter vi tillsammans. Annars inte. Vi använder Slack, Teams & Dropbox. Oftast ses vi på Arena Skrapan, på söder i Stockholm.

Vi har inga arbetstider. Det är deadlines som styr oss.

På gott och ont. Du väljer själv när du vill jobba. Möten bokar vi på traditionell arbetstid. Vi uppmuntrar varandra till regelbunden vila och träning. Vi håller ett öga på varandras stressnivåer.

Vi tar oss tid att vårda våra relationer

Vi tror att arbetsgruppens relationer är avgörande för vårt samarbete och kvalitén på våra slutleveranser. Därför tar vi oss tid att vårda våra relationer och försöker att träffas öga mot öga.

Vi hjälper varandra att utvecklas

Vi tror på långsiktiga relationer och hjälper varandra att utvecklas. Vår samtid är så snabbrörlig så ett sammanhang som uppmuntrar till ständig utveckling är en grundförutsättning för oss att kunna fortsätta med det vi gör.