utbildning_top

Utbildning och seminarier

Dags att ta nästa steg i din utveckling?

Knapp

combined-shape

Fördjupning

Utbildning och seminarier

Vill du lära dig mer om att jobba med kommunikation specialdesignad för fastighetsbranschen? Anmäl dig då till någon av våra kurser, föreläsningar, workshops och seminarier.

combined-shape

Utbildning

Property Branding och Place Branding

- Så sätter du stadsdelar och fastigheter på kartan

Den här utbildningen handlar om hur du med varumärkesbygge och marknadsföring sätter din plats och fastighet på kartan. Vi går igenom grundläggande teorier och praktiska metoder för property- och place branding. Du får även kunskaper om medieval och varför sociala medier lämpar sig väl för marknadsföring av stadsdelar och fastigheter. Utbildningen syftar till att du ska få kunskaper och färdigheter för att göra stadsdelar och fastigheter mer attraktiva och därmed öka i värde.

Nästa tillfälle:
16 januari 2025

Läs mer och anmäl dig här

utbildning2
universal-bild-1

Föreläsning

Vad signalerar din fastighet?

Coronakrisen har skyndat på digitaliseringen och många tror att även på längre sikt kommer kontorets betydelse att minska. De nya förutsättningarna kräver en mer genomtänkt branding av fastigheten, som måste bli så attraktiv att lokalerna kan konkurrera med videomöten och hemarbete.

  • Hur skapar man den attraktivitet, identitet och det värde som behövs framöver? Vad kan kontorsfastighetsägare lära av bostadssidan?
  • Hur arbetar de allra främsta i världen med property branding och hur ser forskning, trender och utvecklingen ut ur ett internationellt perspektiv?

Kontakta oss vid intresse

Workshop

Place Branding – Starta en samverkansgrupp

Vi har gedigen erfarenhet av projektledning av samverkansgrupper. I den här workshop-serien får ni en flygande start på er samverkansgrupp. Tillsammans med gruppens tilltänkta medlemmar kommer ni igång på ett strukturerat och roligt sätt med just er samverkansgrupp. Vi går igenom alla grundläggande förutsättningar och undanröjer hinder eller frågetecken. Vi lär oss om fallgropar och inspireras av lyckade samverkansprojekt.

När workshop-serien avslutas har ni en färdig grund för en mångårig samverkan och ett påskrivet samarbetsavtal.

Kontakta oss vid intresse

samverkan2
b2re

Workshop

Optimerad marknadsföring inom B2RE – business to real estate!

Finns era kunder i fastighetsbranschen? I den här workshop-serien får ni en grundlig genomlysning av er sälj- och marknadsföring. Tillsammans med ett team av strateger och kreatörer från oss kommer ni på ett strukturerat och roligt sätt maximera er sälj- och marknadsföring. Vi går igenom ert nuläge, unika erbjudanden, målgrupper, valda kanaler och ert kommunikationskoncept. Vi optimerar och kompletterar där det behövs.

När workshop-serien avslutas har ni en färdig aktivitetsplan redo att förverkligas.

Kontakta oss vid intresse

Kunskapsinjektion

Skräddarsytt för er

Behöver ni en energigivande och kunskapsintensiv snabbinjektion, kanske i samband med en kick-off? Vi kan hjälpa er med en inspirationsföreläsning eller en workshop anpassad till er verksamhet.

Kontakta oss vid intresse

samverkan
CTA-bakgrund

Citat kursdeltagare

"Jätteinspirerande och bra upplägg! Jag kommer att arbeta utefter detta upplägg framöver med min kommunikation."