kreators-helbredd

Kreatörsfamiljen

Vi är experter med olika bakgrund inom fastighets- och kommunikationsbranschen

Knapp

combined-shape

Kreatörsfamiljen

Vill du jobba med kommunikation och med fastighetsbranschen tillsammans med ett skönt gäng? När du blir en del av vårt nätverk finns många fördelar!

  • Du jobbar med det du är bäst på och det du tycker är roligt. Det andra lämnar du över till någon annan av oss.
  • Vi jobbar i molnet. Du väljer själv din arbetsplats. Vill du så sitter vi tillsammans. Annars inte. Vi använder Slack, Teams & Dropbox. Oftast ses vi på The Park Södra, vid Södra station.
  • Vi har inga arbetstider. Det är deadlines som styr oss. På gott och ont. Du väljer själv när du vill jobba. Möten bokar vi på traditionell arbetstid. Vi uppmuntrar varandra till regelbunden vila och träning. Vi håller ett öga på varandras stressnivåer.
  • Vi tror att arbetsgruppens relationer är avgörande för vårt samarbete och kvalitén på våra slutleveranser. Därför tar vi oss tid att vårda våra relationer och försöker att träffas öga mot öga.
  • Vi tror på långsiktiga relationer och hjälper varandra att utvecklas. Vår samtid är så snabbrörlig så ett sammanhang som uppmuntrar till ständig utveckling är en grundförutsättning för oss att kunna fortsätta med det vi gör.
citat2

Do it with passion, or not at all.